Sofie Lannoy

Uw bo medical technologies collega's

Categorieën

Sofie Lannoy is het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten in heel België. Zij startte in 2002 in de pharma industrie als commercieel afgevaardigde. In die rol was zij verantwoordelijk voor de sales en de opleiding van verschillende topmerken in de cosmetica, dermo-cosmetica en cosmeceutica. Daarnaast heeft zij ook enkele jaren ervaring als medisch afgevaardigde en was zij actief in de nutriëntenmarkt en gaf advies aan osteopaten, huisartsen en specialisten. In haar laatste functie als salesmanager bij een opstartend Belgisch bedrijf gespecialiseerd in cosmeceutica, peelings, microneedling, LED, radiofrequentie en cryolipolyse, heeft zij zich verder kunnen verdiepen in de wondere wereld van de esthetique.

In haar huidige functie stelt zij de klant centraal op alle vlakken en is service geven een must. U kunt haar bereiken op haar gsm (0472/67.54.16) of via mail (sofie.lannoy@bo-medical.com).

Naast haar passie voor de huid, heeft Sofie ook een grote passie voor de kunst van het leven en geniet zij graag van de mooie dingen des levens. Waarden zoals respect en eerlijkheid draagt zij hoog in het vaandel. Sofie is getrouwd met Hans en samen hebben zij twee dochtertjes.

Sofie Lannoy

Energy-based devices

Sinds 2014 heeft bo medical zich gespecialiseerd in de verkoop van Energy-based devices. U vindt bij ons altijd een passend systeem bij de juiste indicatie. Adequate training Waar bo medical zich […]

Energy-based devices

Injectables

Werk aan uw huidkwaliteit met Stylage, Venus V-Line, Regen PRP, Desirial & Stylage SkinPro

Injectables

Richard Struik

bo academy workshops

Leer meer over ons en over onze producten tijdens de nieuwste trainingen en workshops. Meld je aan!

Toscani - copyright bo medical technologies 2019