FAQ

Injectables

Voor de prijzen van Stylage verwijzen wij u graag naar een van onze accountmanagers. Zij zorgen ervoor dat, op basis van het afname volume, er duidelijke prijsafspraken gemaakt worden. Dit kan door korting bij een bepaald volume of vaste prijzen bij een langdurige samenwerking.

Bo medical technologies is exclusief distributeur van de Stylage producten van Laboratoires Vivacy. De afgelopen tijd is er veel veranderd in de markt. Er komen steeds meer klinieken bij wat zorgt voor concurrentie. Het inkoopgedrag van velen is daarbij ook veranderd. We zien daardoor steeds meer klinieken die “Stylage” producten op een andere, niet transparante manier inkopen. Wanneer er bij bo medical, exclusief distributeur voor Stylage in de Benelux, ingekocht wordt garanderen wij de echtheid, de leveringsvoorwaarden en de kwaliteit van het product.

Wij bieden veel trainingen aan. Maandelijks kunt u gratis deelnemen aan onze webinars die door Nederlandse trainers gefaciliteerd worden. Daarnaast bieden we privé training aan voor onze verschillende producten. Meestal wordt dit in de kliniek van de trainer georganiseerd. Voor interesse in een privé training kunt u contact op nemen met een van onze accountmanagers. Via Training & Opleiding kunt u zich inschrijven voor onze webinars.

PDO Draden

De PDO draden van Venus V-Line zijn oplosbaar. PDO staat voor Polydioxanon. Dit is vergelijkbaar met oplosbare hechtdraden. De COG draden (met weerhaakjes) blijven tussen de 300-400 dagen zitten en de Mono draden lossen eerder op. Dit is afhankelijk van de dikte van de draad.

Om als arts de draadlift behandeling uit te kunnen voeren heeft u een aanvullende verzekering nodig via de VVAA. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de VVAA.

Onze webinars zijn gratis zodat u kennis kunt maken met onze producten. Om te kunnen starten met de draden is het belangrijk om eerst een training te volgen bij ons. Dit doen we in privé setting. Bij het inschrijven van een privétraining vragen wij een afname van een starterspakket. De draden die daarin zitten worden tijdens de training gebruikt voor uw model. Aan de training zelf zijn geen kosten verbonden.

AlumierMD

AlumierMD is nieuw in Nederland. Bo medical technologies is uw contactpersoon om met AlumierMD te kunnen starten in uw kliniek/praktijk. Wij zorgen ervoor dat u kennis krijgt van de producten en dat u wegwijs wordt gemaakt op uw eigen persoonlijke online business omgeving.

Forever Young BBL is het enige apparaat waarvan is aangetoond dat het de genexpressie van 1273 (!) genen beïnvloedt. Genen die coderen voor collagen en elastine, maar ook genen die geassocieerd zijn met veroudering. Met regelmatige Forever Young BBL-behandelingen ziet de huid er helderder, gladder en veel jonger uit.

Bij aankoop van de Sciton laser en de Forever Young BBL (IPL) bieden wij training zolang als nodig is voor het complete team. Wij leveren alle uitleg zowel persoonlijk als dmv een uitgebreide handleiding waar alle behandelinstellingen en uitleg over het systeem in staan.

Skincare

De wetenschap van anti-veroudering Laboratoires VIVACY biedt een lijn van zes dermocosmetische verzorgingsproducten van professionele kwaliteit, samengesteld op basis van innovatieve deskundige formules om de jeugdige kwaliteiten van uw huid te behouden.

De dermo-cosmetische producten bevatten een exclusieve technologie die het resultaat is van het geavanceerde onderzoek van de Laboratoires VIVACY: Het VIVASÔME® Complex, een anti-ageing trilogie. Het VIVASÔME® Complex is gebaseerd op het principe van het transport van ingekapselde actieve bestanddelen via liposomen. Hun structuur lijkt op die van de hydrolipidenfilm van de huid en is vergelijkbaar met kleine “bolletjes”.

De Vivacy Skincare producten kunnen niet per stuk ingekocht worden. Wij werken met een standaard afname hoeveelheid per soort product. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers Margaux, Pauline of Sofie.