Stylage Keurmerk

Bo medical technologies is exclusief distributeur voor Stylage in de Benelux en eigenaar van het Stylage keurmerk, dat we uitreiken aan door ons erkende artsen en klinieken. Alleen klinieken die door ons geleverde producten gebruiken én door ons getraind en gecertificeerd zijn ontvangen dit Stylage keurmerk. We geven de erkende klinieken een extra status, waarmee ze zich kunnen onderscheiden ten opzichte van andere klinieken. Op deze manier is het voor cliënten inzichtelijk bij welke Stylage klinieken veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Populaire filler

Stylage is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte hyaluronzuur fillers van de Benelux. Dit heeft alles te maken met de uitstekende kwaliteit van Stylage die de behoefte van uw client vervult en de goede relatie die wij onderhouden met onze klanten. Daarnaast is de filler van Laboratoires Vivacy in Frankrijk een van de meest veilige producten op de markt.

Training Stylage

Het trainingsprogramma voor Stylage is populair en ieder jaar drukbezocht. Na een training ontstaat er in de meeste gevallen een prettige, langdurige samenwerking tussen ons en de kliniek in kwestie. U bestelt bij ons en wij leveren de producten op tijd vanuit ons magazijn in Ankeveen. Flexibiliteit en persoonlijke service hebben bij ons de hoogste prioriteit. Daarnaast doen we er in samenwerking met Vivacy alles aan om onze klanten op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen uit de markt.

Veranderingen in de markt

De afgelopen tijd is er veel veranderd in de markt. Er komen steeds meer klinieken bij, waarmee de concurrentie groeit. Het inkoopgedrag van velen is daarbij veranderd. We zien daardoor steeds meer klinieken die Stylage producten op een andere, niet-transparante manier inkopen. Wanneer er bij bo medical, exclusief distributeur voor Stylage in de Benelux, ingekocht wordt, garanderen wij de echtheid, de leveringsvoorwaarden en de kwaliteit van het product.

Het Stylage keurmerk

Om onderscheid te maken tussen de verschillende manieren van inkoop hebben we een keurmerk ontwikkeld voor klinieken die Stylage uitsluitend door bo medical geleverd krijgen en zijn getraind en gecertificeerd. Hiermee kunt u de cliënt ervan overtuigen dat u met de echte Stylage werkt en gecertificeerd bent om met onze producten te kunnen en mogen werken.

Dit keurmerk kunt u gebruiken op uw website, social media en in andere uitingen. Met dit keurmerk laat u zien aan uw cliënten dat u kwaliteit en veiligheid belangrijk vindt. De cliënt heeft de garantie dat u werkt met de echte Stylage, hiervoor getraind bent en dat u volledig ondersteund wordt door bo medical. U onderscheidt zich hiermee van klinieken die de inkoop van Stylage op een andere manier organiseren.

Wat doen wij hiermee?

bo medical technologies promoot dit keurmerk en de klinieken de het mogen uitdragen onder de consument op Stylage.nl en op Instagram en Facebook. De consument wordt hierdoor extra attent gemaakt om een kliniek te zoeken die het keurmerk van Stylage heeft ontvangen. Op Stylage.nl staan alleen de klinieken die recht hebben op dit keurmerk.