Cosmetisch arts

DRS. S.A. HOSSEINI

BIG-Nummer 59917933201

Na de studie geneeskunde aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam succesvol te hebben afgerond, heeft drs. Hosseini veel ervaring opgedaan in de chirurgie. Drs. Hosseini was veel te vinden op de afdelingen traumatologie en orthopediechirurgie, waar hij niet alleen veelvuldig operaties uitvoerde maar ook veel bezig is geweest met het doen van wetenschappelijk onderzoek.

Daarnaast heeft drs. Hosseini onderzoek gedaan bij de afdeling plastische chirurgie. Uit deze ervaring is zijn interesse voor de cosmetische wereld ontstaan. In 2018 zette drs. Hosseini zijn eigen kliniek Aesthetic Beauty Center op. Gelijktijdig is hij als huisarts aan de slag te gaan. Door het beroep van huisarts af te wisselen met cosmetische behandelingen combineert hij het genezen van mensen met de creativiteit die de cosmetiek vraagt.

Om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied is drs. Hosseini veelvuldig te vinden op congressen. Bovendien beperkt het opdoen van ervaring voor hem niet binnen de grenzen van Nederland, ervaring heeft hij daarom onder andere opgedaan in steden als Londen en Dubai.