Zwarte poedervrije Nitrilhandschoenen – 1 doos à 100 stuks

Besteleenheid: 10 dozen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Product ID: 2386

Beschrijving

Als het gaat om arbeidsveiligheid, wordt het gebruik van nitrilhandschoenen aanbevolen. Omdat deze zwarte handschoenen een aantal voordelen hebben, zijn ze de beste keuze voor werknemers. Een van deze voordelen is dat ze heel gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn.  Deze zwarte Nitrilhandschoenen zijn gemaakt van een synthetisch rubber dat nitril wordt genoemd en bieden bescherming tegen veel chemicaliën en stoffen. Ze bieden ook bescherming tegen latexallergieën, wat voor sommige mensen op de werkplek een groot probleem kan zijn.

Wat zijn de zwarte nitrilhandschoenen?

Deze zwarte Nitrilhandschoenen zijn een soort wegwerphandschoenen die zijn gemaakt van synthetisch rubber. Ze worden gebruikt door mensen in de medische sector, schoonheid, de voedingsindustrie en andere industrieën. Ze bieden bescherming tegen chemicaliën, slijtage en perforaties. Nitrilhandschoenen worden vaak gebruikt voor het hanteren van gevaarlijke materialen, zoals materialen die zuren of oplosmiddelen bevatten. Nitrilhandschoenen bevatten geen latexproteïnen, waardoor ze een haalbare optie zijn voor mensen die allergisch of gevoelig zijn voor latex.

Een strakke en comfortabele pasvorm

Het kiezen van de juiste handschoenen is een moeilijke taak. U moet een paar handschoenen vinden die bescherming en comfort bieden. Het eerste dat u moet doen, is bepalen wat voor soort werk u met hen gaat doen. Als u in een chemische omgeving gaat werken, moet u handschoenen kiezen die zijn gemaakt van materialen die beschermen tegen die chemicaliën. Als uw werk zware voorwerpen moet tillen en de kans bestaat dat uw hand van het voorwerp glijdt, moet u ook handschoenen kopen met een open handpalmontwerp voor een betere grip.

Als het gewoon algemeen kantoorwerk is, kunt u nauwsluitende nitrilhandschoenen kiezen, omdat deze comfortabeler zijn dan andere soorten handschoenen en uitstekende bescherming bieden tegen bacteriën en virussen die zich op oppervlakken zoals deurknoppen of toetsenborden kunnen bevinden.

De voordelen van het gebruik van zwarte nitrilhandschoenen

In medische klinieken en ziekenhuizen worden artsen en verpleegkundigen vaak blootgesteld aan een verscheidenheid aan bacteriën en ziekten. Het gebruik van nitrilhandschoenen in dergelijke plekken helpt de overdracht van deze ziekten te verminderen.

Nitrilhandschoenen vormen een barrière tussen de huid en eventuele bacteriën of ziekteverwekkers die op de handen aanwezig kunnen zijn. Dit is vooral belangrijk voor zorgverleners die direct in contact komen met lichaamsvloeistoffen van patiënten, zoals bloed, urine of ontlasting. Naast het beschermen van zorgverleners tegen infectie zelf, helpen nitrilhandschoenen ook patiënten te beschermen tegen besmetting door de handen van hun zorgverlener.

Slimme toepassingen voor de zwarte nitrilhandschoenen op de werkplek

Beschermende handschoenen zijn een eenvoudige maar effectieve manier om uw handen te beschermen tegen chemicaliën en andere schadelijke stoffen. Het is belangrijk dat u het juiste type beschermende handschoenen gebruikt voor de klus.

Nitrilhandschoenen zijn beter bestand tegen veel agressieve chemicaliën dan latex en kunnen in veel verschillende situaties worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt als wegwerphandschoen, operatiehandschoen of onderzoekshandschoen. Deze zwarte Nitrilhandschoenen zijn ook goed voor mensen met latexallergieën of -gevoeligheden, omdat ze geen natuurlijke rubberproteïnen bevatten.

Nitrilhandschoenen zijn ook geweldig voor degenen die met hun handen werken, omdat ze dun en licht van gewicht zijn. Nitrilhandschoenen moeten om de 20 minuten worden vervangen om verontreiniging van het buitenoppervlak van de handschoen met stoffen op uw handen te voorkomen, die tot huidirritatie kunnen leiden . Nitrilhandschoenen zijn geweldig om uw huid te beschermen tegen blootstelling aan chemische middelen en chemicaliën.

De conclusie is dat poedervrije nitrilhandschoenen de beste optie zijn voor medische professionals. Nitrilhandschoenen zijn minder damp- en gasdoorlatend, ze hebben een superieure beweeglijkheid, ze zorgen voor een betere tastgevoeligheid en ze bevatten geen poeder dat de huid kan irriteren.

nitril-handschoenen

Belangrijk om te weten:

  • Zowel rechts- als links draagbaar
  • Per doos: 100 stuks
  • Maten: Small, Medium en Large
  • Prijzen exclusief BTW

Extra informatie

Size

Large, Medium, Small