Laden Workshops

STYLAGE® praktijktraining Temples, Noses & Tear trough

juni 28 @ 18:30 - 22:00

Op verzoek vanuit het werkveld bieden we een gerichte STYLAGE® praktijktraining aan voor Temples, Noses & Tear trough. Deze indicaties vragen om een specifieke vaardigheid en expertise, tijdens deze praktijktraining richten we ons op de artsen die al enkele jaren injectable ervaring hebben.

Temporaal, ook wel de slapen genoemd, kunnen fillers worden gebruikt om volumeverlies te compenseren. Naarmate we ouder worden of veel gewicht hebben verloren, verliezen we vaak vetweefsel in deze regio, wat kan leiden tot een holle uitstraling. Door STYLAGE® fillers in de temporale holte te injecteren, kan het volume worden hersteld, waardoor een zachtere, meer jeugdige uitstraling ontstaat.

Bij de neus, ook wel ‘liquid rhinoplasty’ genoemd, maken we gebruik van STYLAGE® fillers om de neusbrug te verhogen, een scheve neus te rechttrekken of onregelmatigheden op te vullen.

Voor de traangoot kan STYLAGE® worden gebruikt om het volume te herstellen en een gladdere overgang te creëren tussen de onderste oogleden en de wangen. Dit kan helpen bij het verminderen van het vermoeide uiterlijk en het verjongen van het gezicht.

Heb je ook interesse in een praktijkgerichte training voor deze indicaties? Schrijf je dan in voor deze training. We hebben beperkt beschikbaarheid dus wacht niet te lang. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per mail met alle details. Het is mogelijk om een eigen model mee te brengen, maak dit aub kenbaar tijdens uw inschrijving.

*Deze training is bedoeld voor artsen die in Nederland en België werkzaam zijn.
* Dit is een geaccrediteerde training.

Deel deze training

2100373
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
juni 28
Tijd:
18:30 - 22:00

Locatie

Medica Estetica
Stieltjesstraat 78
Rotterdam, 3071 JX Nederland
+ Google Maps

Trainer

Drs. Kamran Firdausi

Registreren

Gif laden