Onze filosofie

bo medical technologies werkt al meer dan 15 jaar op de medische en esthetische markt. Nieuwe […]

Categorieën

bo medical technologies werkt al meer dan 15 jaar op de medische en esthetische markt. Nieuwe producten en technologieën vinden wij in ons uitgebreide internationale netwerk van Key Opinion Leaders en door onze aanwezigheid op ’s werelds belangrijkste congressen.

Wij verzorgen de distributie van nieuwe medische en esthetische apparaten en producten in de Benelux en runnen de business vrijwel op dezelfde manier zoals u het zelf zou doen: toegewijd, gefocust en enthousiast. Ons grote klantenbestand maakt snelle adoptie van nieuwe producten & technologie mogelijk.

Caring for health & beauty

Bij bo medical nemen we de zaken heel serieus; ons motto is ‘caring for health & beauty’, maar wel vanuit een medische optiek. Wij zijn continue op zoek zijn naar baanbrekende technologie met een goede klinische ondersteuning. Immers, wij worden geconfronteerd met veeleisende artsen, die op hun beurt geconfronteerd worden met veeleisende patiënten met uitdagende medische indicaties en hooggespannen verwachtingen! We hebben producten en apparaten nodig die van ‘best-in-class’ zijn en die ondersteund worden met relevante klinische data.

Door vast te houden aan ons motto ‘caring for health & beauty’ en door een klinische benadering te hanteren in zowel het aanbieden van een nieuw product als in de producttraining en -ondersteuning, aanvaarden onze klanten de relevantie van nieuwe producten die hen worden aangeboden door onze account managers en zullen zij deze sneller adopteren.

Energy-based devices

Sinds 2014 heeft bo medical zich gespecialiseerd in de verkoop van Energy-based devices. U vindt bij ons altijd een passend systeem bij de juiste indicatie. Adequate training Waar bo medical zich […]

Energy-based devices

Injectables

Werk aan uw huidkwaliteit met Stylage, Venus V-Line, Regen PRP, Desirial & Stylage SkinPro

Injectables

Richard Struik

bo academy workshops

Leer meer over ons en over onze producten tijdens de nieuwste trainingen en workshops. Meld je aan!

Toscani - copyright bo medical technologies 2019