Berg en Vaart Nu

De voormalige stal blijkt een geweldige eventlocatie te zijn! De centrale locatie met een unieke […]

Categorieën

De voormalige stal blijkt een geweldige eventlocatie te zijn!

De centrale locatie met een unieke historische atmosfeer en met het vele toetredende daglicht, maakt deze plek tot een unieke locatie. Een place-to-be voor workshops, producttraining, presentaties en demonstraties, en zelfs geaccrediteerde symposia. Deze workshops variëren van 1-op-1 meetings tot grotere (internationale) symposia met meer dan 60 deelnemers. Terwijl veel bedrijven trots zijn op hun Facebook-likes, is bo medical blij dat ze meer dan 5000 artsen (esthetische artsen, dermatologen, vaatchirurgen en plastisch chirurgen) hebben mogen ontvangen in de afgelopen 10 jaar! Wij zijn er trots op steeds de rol van gastheer te mogen vervullen en zien er naar uit u ook een keer te mogen begroeten!

2019 restyling

10 jaar en nog steeds zoveel klanten hosten vereist op z’n tijd een nieuwe styling. Aangezien de meeste workshops gericht zijn op de toonaangevende injectable, Stylage van Vivacy uit Frankrijk is veel zorg besteed aan het creëren van een meer esthetische omgeving, volgens de hygiënische normen van 2019.

Energy-based devices

Sinds 2014 heeft bo medical zich gespecialiseerd in de verkoop van Energy-based devices. U vindt bij ons altijd een passend systeem bij de juiste indicatie. Adequate training Waar bo medical zich […]

Energy-based devices

Injectables

Werk aan uw huidkwaliteit met Stylage, Venus V-Line, Regen PRP, Desirial & Stylage SkinPro

Injectables

Richard Struik

bo academy workshops

Leer meer over ons en over onze producten tijdens de nieuwste trainingen en workshops. Meld je aan!

Toscani - copyright bo medical technologies 2019