Over ons

bo medical technologies verzorgt de exclusieve distributie en verkoop van cosmedische technologie. […]

Categorieën

bo medical technologies verzorgt de exclusieve distributie en verkoop van cosmedische technologie. We benaderen cosmetische verzorging vanuit een medisch perspectief en zijn altijd op zoek naar producten waarvan de effecten onomstreden zijn en waarover gepubliceerd is in toonaangevende medische tijdschriften. Het portfolio bestaat uit producten voor het opsporen en behandelen van huidkanker en producten met esthetische doeleinden.

Bijdragen aan ontwikkelingen

bo medical wil op maatschappelijk verantwoorde wijze bijdragen aan de samenleving als geheel en aan het welzijn van de mensen in het bijzonder. bo medical is daarom actief op zoek nieuwe productconcepten en vormen van distributie om zo bij te kunnen dragen aan de toegankelijkheid en beschikbaarheid van cosmetische zorg in de Benelux. Om ontwikkelingen in de cosmetische sector te stimuleren, zijn we sponsor van verschillende (beroeps)verenigingen:

Klantbenadering

We voorzien onze klanten op verschillende niveaus van service. Niet alleen klinische assistentie, maar ook advies op het gebied van marketing of het gebruik van social media. Hiervoor hebben we verschillende experts in dienst. Ook organiseren we regelmatig workshops en trainingen op onze prachtige locatie in Ankeveen. Service houdt bij ons niet op na de levering, maar we zien dit echt als een dienst op de lange termijn. Klanten zijn business partners voor de komende jaren, en niet alleen voor de eerste order.

Energy-based devices

Sinds 2014 heeft bo medical zich gespecialiseerd in de verkoop van Energy-based devices. U vindt bij ons altijd een passend systeem bij de juiste indicatie. Adequate training Waar bo medical zich […]

Energy-based devices

Injectables

Werk aan uw huidkwaliteit met Stylage, Venus V-Line, Regen PRP, Desirial & Stylage SkinPro

Injectables

Richard Struik

bo academy workshops

Leer meer over ons en over onze producten tijdens de nieuwste trainingen en workshops. Meld je aan!

Toscani - copyright bo medical technologies 2019