Succesvolle samenwerking met Ra Medical Systems

Dit jaar is bo medical technologies een samenwerking aangegaan met Ra Medical Systems. Ra Medical Systems is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Excimer Lasers, zoals de Pharos en DABRA laser die bo medical distribueert. Ra Medical Systems zegt hierover: “Onze excimer lasers stellen artsen in staat om een breed scala aan aandoeningen beter, sneller, veiliger en goedkoper dan ooit tevoren te behandelen. En patiënten hebben baat bij een betere toegang tot de allernieuwste technologie die optimale klinische resultaten oplevert.”

Nieuwe indicaties

Met deze nieuwe samenwerking kunnen wij dermatologen en vaatchirurgen nog beter van dienst zijn. Nu ook voor indicaties als vitiligo, psoriasis en perifeer vaatlijden.

Interesse?

Geinteresseerd in de Excimer Lasers van Ra Medical Systems? Neem dan contact op met Cees de Bondt. De systemen kunnen ook via bo lease gefinancierd worden.

Injectables

Werk aan uw huidkwaliteit met Stylage, Venus V-Line, Regen PRP, Desirial & Stylage SkinPro

Injectables

Energy-based devices

Sinds 2014 heeft bo medical zich gespecialiseerd in de verkoop van Energy-based devices. U vindt bij ons altijd een passend systeem bij de juiste indicatie. Adequate training Waar bo medical zich […]

Energy-based devices

Richard Struik

bo academy workshops

Leer meer over ons en over onze producten tijdens de nieuwste trainingen en workshops. Meld je aan!

Toscani - copyright bo medical technologies 2019