Keurmerk Stylage

bo medical lanceert het Stylage keurmerk, dat we uitreiken aan door ons erkende artsen en klinieken. Alleen klinieken die door ons geleverde producten gebruiken én door ons getraind en gecertificeerd zijn ontvangen dit Stylage keurmerk. We geven hiermee de erkende klinieken een extra status, waarmee ze zich kunnen onderscheiden ten opzichte van andere klinieken. Voor cliënten is het inzichtelijker bij welke Stylage klinieken veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Keurmerk Stylage

Populaire filler

Stylage is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte hyaluronzuur fillers van de Benelux. Dit heeft alles te maken met de uitstekende kwaliteit van Stylage die beantwoordt aan de behoefte van uw client, en de goede relatie met onze klanten. Daarnaast is Stylage een van de meest veilige producten op de markt afkomstig van Laboratoires Vivacy in Frankrijk. In samenwerking met Vivacy doen wij er alles aan om onze klanten op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen uit de markt.

Goede samenwerking met klinieken

Ook het trainingsprogramma voor Stylage is populair en wordt ook weer in het najaar drukbezocht. Na een training ontstaat er in de meeste gevallen een prettige, langdurige samenwerking. U bestelt bij ons, en wij doen er alles aan om de producten op tijd bij u te leveren, vanuit ons magazijn in Ankeveen waarbij flexibiliteit en persoonlijke service bij ons de hoogste prioriteit hebben.

Veranderingen in de markt

De afgelopen tijd is er veel veranderd in de markt. Er komen steeds meer klinieken bij wat zorgt voor concurrentie. Het inkoopgedrag van velen is daarbij ook veranderd. We zien daardoor steeds meer klinieken die “Stylage” producten op een andere, niet transparante manier inkopen. Wanneer er bij bo medical, exclusief distributeur voor Stylage in de Benelux, ingekocht wordt garanderen wij de echtheid, de leveringsvoorwaarden en de kwaliteit van het product.

Keurmerk StylageHet Stylage keurmerk

Om onderscheid te maken tussen deze verschillende manieren van inkoop hebben we een keurmerk ontwikkeld voor klinieken die uitsluitend door bo medical geleverd krijgen, getraind en gecertificeerd. Hiermee kunt u de cliënt ervan overtuigen dat u met de echte Stylage werkt en gecertificeerd bent om met onze producten te kunnen en mogen werken.

Wat kunt u hier nu mee doen?

Dit keurmerk kunt u gebruiken op uw website, social media en andere uitingen. Met dit keurmerk laat u zien aan uw cliënten dat u kwaliteit en veiligheid een belangrijk gegeven vindt. De cliënt is daarmee gegarandeerd dat u getraind bent met Stylage, werkt met de echte Stylage en dat u volledig ondersteund wordt door bo medical technologies. U onderscheidt zich hiermee van klinieken die de inkoop van Stylage op een andere manier organiseren.

Wat doen wij hiermee?

bo medical technologies promoot dit keurmerk onder de consument op Stylage.nl en op ons stylage Instagram en Facebook platvorm. De consument wordt hierdoor extra attent gemaakt om een kliniek te zoeken die het keurmerk van Stylage hanteert. Op Stylage.nl staan alleen de klinieken die recht hebben op dit keurmerk.

Energy-based devices

Sinds 2014 heeft bo medical zich gespecialiseerd in de verkoop van Energy-based devices. U vindt bij ons altijd een passend systeem bij de juiste indicatie. Adequate training Waar bo medical zich […]

Energy-based devices

Injectables

Werk aan uw huidkwaliteit met Stylage, Venus V-Line, Regen PRP, Desirial & Stylage SkinPro

Injectables

Richard Struik

bo academy workshops

Leer meer over ons en over onze producten tijdens de nieuwste trainingen en workshops. Meld je aan!

Toscani - copyright bo medical technologies 2019