De missie van Sciton is om systemen te leveren die technisch en qua prestaties toonaangevend zijn voor hun toepassingen; die een ongeëvenaarde reproduceerbaarheid, doeltreffendheid en snelheid bieden; die artsen de hoogst mogelijke waarde bieden; die buitengewoon betrouwbaar en duurzaam zijn, en die echte problemen oplossen om de menselijke conditie te verbeteren.

Onze inzet voor het succes van onze klanten beperkt zich niet tot de prestaties van de systemen. Wij bieden ook uitgebreide klinische training en praktijkmarketingprogramma’s om ervoor te zorgen dat zij over alle bouwstenen beschikken om uw nieuwe investering met succes in uw praktijk te integreren en onmiddellijk uw bedrijfsresultaat te verbeteren.

Het paradepaardje van Sciton, het JOULE™ systeem, is een voorbeeld van benadering van het produceren van uitbreidbare platforms van hoge kwaliteit zonder verbruiksartikelen, waarmee een verscheidenheid aan niet-invasieve en minimaal invasieve cosmetische procedures kan worden uitgevoerd. JOULE™ stelt artsen in staat hun eigen systeem aan te passen met één of meer toepassingen tegelijk, allemaal in één enkel platform. Deze kosteneffectieve en uitbreidbare aanpak, gebouwd met de hoogste prestaties en kwaliteit, kan worden geconfigureerd voor het grootste financiële rendement, wat resulteert in een superieure waarde ten opzichte van andere systemen. Als gevolg hiervan zijn de systemen van Sciton de gouden standaard geworden in elke toepassing waarop haar producten zijn gericht.

Sciton is ISO 13485 gecertificeerd en volgt strikte FDA-richtlijnen van de VS.