Henk-Peter Oonk, MD

Uw bo medical technologies collega's

Categorieën

Drs. Henk-Peter Oonk MD MBA is geboren in Utrecht in 1964. Hij behaalde zijn eerste Master in Medische Biologie op de Universiteit van Utrecht in 1990 en trad toen toe tot de pharmaceutische industrie. Na een carrière in sales bij Rhône-Poulenc Rorer (nu Sanofi-Aventis) en bij Yamanouchi (nu Astellas), hij vervolgde zijn carrière in marketing bij Hoechst Marion Roussel (nu Sanofi-Aventis). In de daarop volgende jaren lanceerde hij twee succesvolle merken en behaalde zijn Master in Business Administration op Brunel University. In 1998 ging hij internationaal en werd European marketing manager bij het in Parijs gevestigde Europees hoofdkantoor van Biogen, een biotech firma. Aan het eind van 1999 werd hij gevraagd de Benelux organisatie te leiden, wat hij combineerde met zijn bestuursfunctie bij NEFARMA.

In 1999 ontmoette hij Cees de Bondt terwijl hij zocht naar manieren om de effectiviteit van zijn sales team te verbeteren. De 5 jaren hierna bouwde hij de meest succesvolle dochteronderneming van Biogen. In 2004 besloten zij een eigen onderneming te starten, bo pharma was geboren. In 2008 ontving Henk-Peter zijn medische graad op de Universiteit van Groningen University en werd MD uit nieuwsgierigheid. Bij bo medical technologies vervult hij de functie van Chief Executive Officer en Chief Medical Officer. Henk-Peter, HP voor vrienden, is getrouwd met Aleida Dijkstra, een leidende cosmetisch dermatoloog. De familie bestaat verder uit 5 kinderen en woont in Blaricum.

Henk-Peter Oonk, MD

  • Medical Director
  • MD

Energy-based devices

Sinds 2014 heeft bo medical zich gespecialiseerd in de verkoop van Energy-based devices. U vindt bij ons altijd een passend systeem bij de juiste indicatie. Adequate training Waar bo medical zich […]

Energy-based devices

Injectables

Werk aan uw huidkwaliteit met Stylage, Venus V-Line, Regen PRP, Desirial & Stylage SkinPro

Injectables

Richard Struik

bo academy workshops

Leer meer over ons en over onze producten tijdens de nieuwste trainingen en workshops. Meld je aan!

Toscani - copyright bo medical technologies 2019