V Soft thread lift nu verkrijgbaar

Nu ook verkrijgbaar bij bo medical: V Soft Lift. V Soft Lift® is een PDO thread, die in het onderhuidse weefsel wordt ingebracht voor tijdelijke ondersteuning van het gezicht en het lichaam. Het is een minder invasieve behandeling dan chirurgische methoden en een die betere resultaten biedt dan lasers. 

Een natuurlijke verbetering - als geen ander

De V Soft Lift zorgt voor toename van huidelasticiteit, lifting van verzakte gebieden en verheldering van de huidtoon. Het V Soft Lift PDO Thread liftingsysteem bestaat uit een range verschillende naalden, in diverse groottes, gauges, lengtes en structuren.

  • De MONO thread is een single polydioxanone fibre. De fabrikant zegt hierover: "It mechanically induces skin tension into the deep layers of the subcutaneous tissue and stimulates fibroblasts to natural neocollagenesis."
  • De MINI thread is een kortere versie van de MONO, speciaal ontwikkeld om fijne lijntjes rondom de ogen te behandelen. De single polydioxanone thread is extra dun en speciaal toepasbaar voor het delicate gebied rondom de ogen. 
  • De BARB thread is een meer geavanceerde thread, die een mechanische lift mogelijk maakt. De thread bestaat uit kleine unidirectionele haken die liften en de huid ophouden voor langere tijd. Het geeft een draagconstructie aan het huidweefsel. De draad heeft een sterk liftend effect in vergelijking met de MONO thread. Het is effectief voor het liften van gezicht en lichaam en wordt gebruikt in combinatie met MONO threads voor extra mechanische lifting.

Interesse?

Neem contact op met onze Account Manager Margaux van der Kuil

bo medical 2015 - All Rights Reserved. Powered by Mees Frenkel Frank